• Update trainingen

  28 jun 2020
 • Beste leden,

  Het is alweer even geleden dat we in de nieuwsbrief, van 30 mei, de meest recente versoepelingen rondom trainingen en op het korfbalveld hebben gecommuniceerd. Afgelopen week zijn er door de overheid weer enkele versoepelingen aangekondigd welke per 1 juli zullen ingaan. Deze versoepelingen zullen ook op het HKC veld weer de nodige veranderingen met zich meebrengen. 

  Per 1 juli mogen de sportaccommodaties (binnen en buiten) en kantines weer open. We zullen in de kantine een aparte in- en uitgang hanteren zodat iedereen op het terras weer van een drankje kan genieten. Daar waar het afgelopen tijd gewoonte was om kort voor de training op het veld aan te komen en na de training gelijk naar huis te gaan, mogen de leden vanaf nu voor- en na de training weer op het veld blijven en zijn ouders ook weer van harte welkom op het veld. Uiteraard moet ook op het terras en de rest van het veld de 1,5 meter regel in acht worden genomen en we willen dan ook iedereen vragen hier zelf op te letten.

  Ook hoeven korfballers van 19 jaar en ouder per 1 juli tijdens het korfballen geen afstand meer van elkaar te houden en zijn wedstrijden dus ook weer mogelijk. Hierbij mogen ook toeschouwers aanwezig zijn en zij dienen 1,5 meter afstand tot elkaar te houden. Vanaf a.s. donderdag 2 juli zullen we zodoende ook weer beginnen met de zomeravondtrainingen. Omdat er al een langere periode niet gekorfbald is willen we de leden de mogelijkheid geven om 2 keer in de week te trainen en zullen we op maandag en donderdag vanaf 20:30 uur beginnen met de zomeravondtrainingen. Iedereen vanaf de A-jeugd mag hier aan meedoen. 

  Voor de overige jeugdteams zullen de trainingen gewoon op dezelfde manier doorgaan tot de zomervakantie en zal de TC met de trainers kijken naar de mogelijkheden voor de periode in de vakantie. Ook zal de teamindeling voor de jeugd op korte termijn bekend worden gemaakt.

  Namens het Bestuur,
  Kristian Gabriëlse

rfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-slide